Știm cât e de important să iei decizia corectă atunci când alegi piatra naturală și dorim să fii ferm convins de hotărârea luată. Pentru aceasta te ajutăm cu mostre gratuite pentru produsele care te interesează. Astfel poți întelege mai bine compoziția, materialul, finisajul și modul în care acesta poate face parte din proiectul tău.

Mostrele solicitate vor fi pregătite și trimise în cel mai scurt timp. Acestea vor fi ambalate în folie rezistentă specială pentru absorbția șocurilor și puse într-o cutie de carton. Aceasta va fi livrată prin curier.

Livrarea în România se face în maxim 48 de ore, conform programului curierului. Costul transportului si alte costuri suplimentare se vor achita de către client la livrarea mostrelor.

După primirea mostrelor echipa noastră îți stă în continuare la dispoziție pentru posibilele întrebări sau nelămuriri.

IMPORTANT! Piatra naturală este un material creat și modelat de natură, prin urmare pot exista variații de nuanță depinzând de lotul din care a fost extrasă. De aceea, mostrele sunt prezentate cu titlu informativ.

Pentru produsele care se află pe stoc, poți cere poze cu lotul existent și astfel vei primi informații și poze cu produsele impachetate/paletate de la noi din depozit.