De ce să alegi LUX ONLINE?

Preț mic.

Datorită modului de organizare am reușit să reducem cât mai mult cheltuielile administrative, astfel punând la dispoziția ta piatră naturală la un preț extraordinar de mic.

Procesarea comenzii cu promptitudine.

Importul frecvent de produse și livrarea direct la adresa solicitată ne ajută să procesăm comanda în cel mai scurt timp.

Piatră naturală de calitate.

Prin colaborarea cu furnizori de top de pe întreg globul îți punem la dispoziție o gamă variată de produse certificate din Travertin, Marmură, Granit, Ardezie, dar și alte tipuri de piatră naturală decorativă.

Cosiliere și Informare.

Atât înainte de a face achiziția, pe parcursul acesteia, dar și după cumpărarea produselor, consilierii noștri îți stau la dispoziție și te susțin cu informații de calitate și poze relevante, reale, cu materialele dorite.

BIROUL CENTRAL

Piatră naturală la un preț avantajos.

LUX ONLINE pune accentul pe seriozitatea cu care este tratată fiecare comandă. Dorim să fii informat în orice moment despre starea acesteia.

În ultimi ani tehnologia s-a dezvoltat într-o măsură impresionantă, fapt care contribuie și ajută la debitarea și importarea pietrei naturale de calitate, pentru interior și exterior, din întreaga lume. Colaborăm pe termen lung cu producători din America de Sud, America de Nord, Asia și Europa.

Dorim să furnizăm o gamă extinsă de piatră naturală rezistentă și de calitate, profesioniștilor din industria contrucțiilor și nu numai. Pentru noi este importantă și colaborarea cu fiecare client în parte. Echipa LUX ONLINE dorește să fie alături de tine oferindu-ți suport chiar din momentul în care ne contactezi, astfel ajutându-te să iei cea mai bună decizie.

Îți punem la dispoziție o serie de avantaje pentru a facilita alegerea și pentru ca proiectele tale să prindă viață cât mai repede, cu un cost cât mai mic și fără griji.