DETALII COMPANIE

LUX ONLINE S.R.L.
Bd. Decebal, nr.13, Bistrița
CUI RO42117651 , J6/37/2020
BANCA TRANSILVANIA
RO49BTRLRONCRT0537694801

Email: office@luxonline.ro

PROGRAM

Luni – Vineri:
08:00 – 20:00

CONTACT VÂNZĂRI

CAUȚI O MODALITATE DE CONTACT RAPIDĂ?

FORMULAR DE CONTACT

  *Câmpuri obligatorii

  REZUMAT

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Piatra naturală este un material natural ce nu conține substanțe chimice dăunătoare. De asemenea, își păstrează frumusețea în decursul timpului și nu se demodează. Aceasta poate fi folosită atât în plan orizontal cât și pentru placări verticale, iar gama de nuanțe oferă libertatea de a decora spațiul în modul dorit de fiecare dintre noi.

  Ne bucurăm că ai sesizat acest aspect! Prețurile sunt mici pentru că și costurile sunt mici. Lux Online este un magazin exclusiv online, prin urmare costurile de mantenență sunt minime. Vrem să păstrăm totul cât mai simplu și transparent.

  Știm cât e de important să iei decizia corectă atunci când alegi piatra naturală. De aceea îți punem la dispoziție mostre gratuite din modelele alese de piatră naturală. Pentru mai multe detalii referitoare la mostrele gratuite, te rugăm să vizitezi pagina „Mostre gratuite”.

  De asemenea poți solicita poze cu stocurile actuale și astfel, plasând comanda în cel mai scurt timp, vei primi produsele din lotul dorit.

  Poți comanda produsele din piatră naturala prin intermediul magazinului nostru onlinetelefonic, prin formular pe site, prin chat sau prin e-mail. Poti afla mai multe detalii despre aceste modalități de comandă la pagina „Cum comand?”.

  Timpul de livrare variază în funcție de produs, disponibilitatea transportatorilor și prețul convenit pentru transport. În mod normal livrarea se efectuează în 1-3 zile lucrătoare din momentul înregistrării plății în sistem, cu excepția comenzilor speciale, al cărui termen de livrare estimat este comunicat în momentul preluării comenzii. Mai multe detalii despre livrare poți găsi la sectiunea „Livrarea produselor”.